keskiviikko 22. elokuuta 2012

Postipojan tuomaa...

Eilen ja tänään sain kivoja pieniä paketteja...
Tälläistä ihanuutta olen etsinyt jo kauan tuonne nukkekodin lapsuustupaan...
Ja nyt se on minulla.Pienistä asioista kuinka voikaan tulla niin iloiseksi :O)
Äiti on mestari tekemään leipää...Voin ihan suussani tuntea ja maistaa lämpimän leivän,jossa voi sulaa...ja se vastaleivotun leivän tuoksu...


Kaisalta ja Katjalta tilasin ihania minejä

Kauniisti pakattu...

Mutta kun ne liittyvät tähän sanaan...

Tänään sain myös tälläiset ihanat sisustuskirjaimet,jotka vielä laitetaan yläkaappiin joulua odottamaan
niin en voi niitä teille vielä näyttää...11 kommenttia:

 1. No nyt on kaikki tarpeellinen leivontaa varten:)

  VastaaPoista
 2. Tulin vastavierailulle, kiitos käynnistäsi. Ihania kuvia nukkekodistasi! Huomasin että olen käynnyt täällä joskus kauan sitten. Nyt pitää laittaa sinut suosikkeihin että löydän myös toiste. Oletko joulukalenteriin osallistumassa? Mulla ois 2 luukkua vielä vapaana jos haluat vaihdon, 1 tai 2, miten vain!

  VastaaPoista
 3. Laitoin ilmeisesti huonosti noista luukuista viestiä. Mulla on vapaana siis 2 luukkua, numerot 4 ja 22, tarkoitin että voit mun puolesta osallistua jompaan kumpaan tai kumpaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Stiina! Voinkin laittaa sulle luukut 1 ja 2 jos haluat. Mulle oli tullut varaus noista vapaina olevista luukuista joten oikeastaan kaikki luukut ovat jo varattu, mutta koska itse kysyin sua osallistumaan ennen ko nuo varaukset oli tehty enkä ollut saanut sinun vastausta noista 4 + 22 luukuista, niin voin kyllä tehdä tuplaluuku, jos haluat päästä mukaan. Ilmoittele!

   Poista
  2. Otan luukut 1 ja 2 :O) Olen laittanut sinulle kahtenakin päivänä postia,mutta ne ei sitten koskaan olekkaan tullut perille.Laittelin sinulle vielä sähköpostia,toivottavasti nyt tuli perille!

   Poista