perjantai 5. helmikuuta 2016

"Palapeli"

Tytär perusti syksyllä kirpputorin kiinteistöön joka oli ollut jo vuosia vuokrattavana/ myytävänä.Vuokrallehan hän meni ja sitten uuden vuoden kynnyksellä jysähtikin sellainen "pommi"...  tuli tieto, että kiinteistö on myyty ja kirpputori joutuu muuttamaan.Kyllähän se hänestä ensin tuntui, että nyt tämä"palapeli" hajosi kuin tuhka tuuleen, mutta hetken mietittyään, hän rupesi kokoamaan rohkeasti uutta "palapeliä" Ja niinpä palaset alkoivat pikku hiljaa loksahtamaan paikoilleen... muutama palanen vielä ja sitten se on valmis. Ja täytyy sanoa, että vaikka "palapeli" onkin pienempi kuin edellinen, niin tämä uusi on kauniimpi :)



Kirpputorille tulee myös "myyntipiste " nukkekoti tavaroille erään nukkekotiliikkeen toimesta. Arvatkaas vaan oonko ihan täpinäs, ja uskon, että meitä on muitakin...terveisiä vaan Minnalle ja Tarjalle :)

7 kommenttia:

  1. Jipii!! Olipa kiva uutinen☺
    Ja ihanalta näyttää uusi Aarrekammio!

    VastaaPoista
  2. pitää muistaa kesällä käyä jos siellä päin likkuu. Laitatko nukkekoti harrastaja sivulle missä päin sijaitsee voin siitä kattoa sit ku oon siellä päin kulussa.. kiitos paljon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa käymään Kauhavalla :)

      Poista
    2. oi kiitos paljon kyl täytyy sen kautta kesällä ajaa.. :)

      Poista
  3. Tosi kivalta näyttää ja kuulostaa! T. Lena

    VastaaPoista
  4. ;) Perjantaina nähdään <3

    VastaaPoista